Dit is de Pilot Radio vrijdag!

Eindelijk! Het is vrijdag 28 februari! Dat betekent dat het Schrikkelweekend vanavond los kan barsten!

Na maanden lang hard gewerkt te hebben zijn we blij dat we nu eindelijk mogen starten en alles aan jullie kunnen laten horen.

Wat zijn we trots! Trots op onze website, trots op de programma’s die alle programmamakers hebben neergezet. Het was soms echt afzien, maar alle moeite wordt nu beloont met een heel weekend lang prachtige radio.

Ook zijn we trots dat we kunnen zeggen dat we vanaf 18 uur morgenavond de hele avond liveprogramma’s ten gehore kunnen brengen. In de middagen zijn de programma’s van Tatjana en Sander ook live. Er valt dus genoeg te beluisteren.

 

Dit hoor je vanavond:

Allereerst starten we met de opening. Deze wordt verzorgd door Sander Smale en Tatjana Wehrmann. Met een 3 uur durende liveshow trappen zij het Schrikkelweekend af. Zorg er dus voor dat je vanaf 22 uur inschakelt en niets mist van onze super gave programmering.

 

Niels Frietman in de Frietnacht

Als Sander en Tatjana klaar zijn is het nog lang geen bedtijd. Niels zal namelijk tot 3 uur bij je zijn met de Frietnacht. Een programma dat uitermate geschikt is voor muziekliefhebbers, maar ook als je uitgeteld met een goed glas bier op de bank ligt kom je met hem prima je vrijdagnacht door.

Ook als je iets gemist hebt hoef je niet te vrezen. Alles is terug te vinden op de Pilotcast

Wij maken jouw Schrikkelweekend net iets muzikaler.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Na het aanmelden ontvang je een e-mail om je inschrijving te bevestigen.

Meer lezen

Extra afleveringen Pilotcast

Je kunt er niet om heen. De wereld is in de ban van het Coronavirus.   Natuurlijk houdt het Sander en tatjana van Pilot Radio ook bezig. Er zijn zoveel vragen die (nog) niet beantwoord kunnen worden. Er zijn zoveel angsten die je bekruipen.   Daarom hoor je...

Dit is de Pilot Radio zondag!

En zo snel kan het gaan. De schrikkeldag is alweer voorbij en laat weer vier jaar op zich wachten. Wat gelukkig nog niet voorbij is, is het Schrikkelweekend. We hebben nog een prachtige dag met even zo prachtige programma’s.   Wat hoor je deze zondag?  ...

Dit is de Pilot Radio zaterdag!

Zaterdag 29 februari. Een dag die zelden voorkomt. Schrikkeldag. Daarom wilden wij van Pilot Radio iets bijzonders doen. Eerst wilden we een dag vol bijzondere radio maken, maar dit groeide al snel uit tot een weekend. Sander en Tatjana hebben je gisteren al vermaakt...