Dit is de Pilot Radio zaterdag!

Zaterdag 29 februari. Een dag die zelden voorkomt. Schrikkeldag. Daarom wilden wij van Pilot Radio iets bijzonders doen.

Eerst wilden we een dag vol bijzondere radio maken, maar dit groeide al snel uit tot een weekend. Sander en Tatjana hebben je gisteren al vermaakt met hun liveshow. Ook zij zitten vandaag niet stil, maar daarover later meer.

Wat staat je vandaag allemaal te wachten?

We beginnen om 9 uur met een uitzending van “Muziektherapie”, gemaakt door de bekende radiomaker René van den Abeelen.
Hij presenteert voor jou een speciale filmspecial, met bijzondere filmmuziek.

Hierna volgt de eerste aflevering van “Melodymemory”. Chaja Kostense neemt je mee op een muzikale reis langs de voor haar meest belangrijke tracks.

Om 11 uur is het tijd voor een speciale uitzending van “De Leeuwenkuil” gemaakt door Edwin Simonis. Een programma dat al bestaat sinds eind jaren 80.
Je bent van harte welkom in het huis van de lekkere liedjes, waar Edwin je oren een uur zal verwennen zoals alleen hij dat kan.

Om 12 uur is het tijd voor de 2e aflevering van “Melodymemory”. Carmen Pots schuift deze keer bij Tatjana aan en zal je vermaken met mooie verhalen.
Carmen Pots over haar programma

Een uitdaging ga ik nooit uit de weg. Tijdens een slapeloze nacht door de pijn van een gescheurde enkelband had ik alle tijd om me eens in mijn spotify afspeelijsten te verdiepen. Ik wilde graag iets speciaals in elkaar zetten.
Tijdens deze slapeloze nacht heb ik verschillende muziek beluisterd. Liedjes die emoties opriepen, herinneringen van vroeger maar ook liedjes die ik gewoon leuk vind.
Binnen 1 nacht had ik een uitgebreide lijst met muziek verzameld waar ik uiteindelijk weer een selectie uit heb gemaakt.
Geniet van een breed aanbod qua muziek. Van Jantje Smit tot Andrea Bocelli en van Ed Sheeran tot Vangelis.

Om 14 uur zit Willem Doreleijers voor je klaar. Hij zal je oren weer verwennen met bijzondere tracks.
Als muzieksamensteller weet hij ontzettend veel van muziek, maar ook is hij een goede, en bedreven radiomaker, die wat ons betreft vaker achter de microfoon plaats mag nemen.

‘ s Middags om 15 uur zal Tatjana haar “Tatjana’s Choice” voor het eerst live presenteren. Wat voor muzikale pareltjes heeft zij weer gevonden?
Na 2 jaar geleden voor het eerst een eigen programma gemaakt te hebben, is er ontzettend veel gebeurd. Je hoort er veel meer over tussen 15:00 en 17:00.
Om 17 uur is het tijd voor “Het uur van Nynke” gemaakt door Nynke van der Kooi.
Ze doet een greep uit de schatkamer der Nederlandstalige liederen, ook is er aandacht voor een gouden klassieker. Verder natuurlijk de country doubleplay met 2 bijzondere countrytracks.

6 uur live radio

Om 18 uur zijn we live! Vincent de Groot zorgt voor een mooie muzikale omlijsting van je diner.

Twee uurtjes later is de officiële opening van Sander’s Studio in Grave. Het wordt een uitzending om nooit te vergeten, een bijzonder begin van een bijzonder radiostation is dan eindelijk een feit. Maanden is er hard gewerkt en geüpgraded om Pilot Radio optimaal te laten klinken. Samen met Tatjana wordt de zaterdagavond echt weer een feest der herkenning voor wie vaker naar dit duo luistert. Ook jouw favoriete plaat kun je bij hen aanvragen. Doorzoek gewoon de collectie via de Jouw plaatpagina. Je favoriet zal er vast bijstaan.

1 maart wordt ingeluid door Jos Jenssen. De meest vette tracks zal hij non-stop aan je laten horen. Je ziet dus weer: ook in de nacht laten we je niet alleen.

Mocht je toch iets van deze top-programma’s gemist hebben? Wees dan niet verdrietig, maar bezoek snel de Pilotcast en abonneer je in je favoriete podcastapp. Dan vliegen de uitzendingen zo je podcastfeed in.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Na het aanmelden ontvang je een e-mail om je inschrijving te bevestigen.

Meer lezen

Extra afleveringen Pilotcast

Je kunt er niet om heen. De wereld is in de ban van het Coronavirus.   Natuurlijk houdt het Sander en tatjana van Pilot Radio ook bezig. Er zijn zoveel vragen die (nog) niet beantwoord kunnen worden. Er zijn zoveel angsten die je bekruipen.   Daarom hoor je...

Dit is de Pilot Radio zondag!

En zo snel kan het gaan. De schrikkeldag is alweer voorbij en laat weer vier jaar op zich wachten. Wat gelukkig nog niet voorbij is, is het Schrikkelweekend. We hebben nog een prachtige dag met even zo prachtige programma’s.   Wat hoor je deze zondag?  ...

Dit is de Pilot Radio vrijdag!

Eindelijk! Het is vrijdag 28 februari! Dat betekent dat het Schrikkelweekend vanavond los kan barsten! Na maanden lang hard gewerkt te hebben zijn we blij dat we nu eindelijk mogen starten en alles aan jullie kunnen laten horen. Wat zijn we trots! Trots op onze...