Dit is de Pilot Radio zondag!

En zo snel kan het gaan. De schrikkeldag is alweer voorbij en laat weer vier jaar op zich wachten. Wat gelukkig nog niet voorbij is, is het Schrikkelweekend. We hebben nog een prachtige dag met even zo prachtige programma’s.

 

Wat hoor je deze zondag?

 

Wordt lekker rustig wakker en luister om 8 uur naar een prachtige playlist die speciaal voor jou door Tom Scheerman is samengesteld.

 

Tom Scheerman over zijn programma:

 

Waarom non-stop en geen gepresenteerd programma? Nou, heel simpel, presenteren is niet echt mijn ding, maar het uitzoeken en plannen van muziek juist weer wel. En verder kan ik me zo voorstellen dat je liever wakker wordt met enkel muziek en geen gepraat tussendoor.
Muziek is al van jongs af aan één van mijn grootste hobby’s, zowel om het te luisteren als om het te maken. Altijd als ik thuis ben staat er wel muziek aan. Helemaal tijdens het schoonmaken van m’n huisje. Lekker het volume van mijn speakers op standje burenruzie en af en toe natuurlijk flink meegalmen met de voorbij komende nummers.
De radio is voor mij de grootste inspiratiebron als het gaat om het ontdekken van nieuwe muziek. Ik luister veel naar zenders waar de dagelijkse top 40 niet altijd op nummer 1 staat en waar nog wel de nummers worden gedraaid die niet veel mensen zullen kennen of nummers die alweer door veel mensen vergeten zijn. Daarom ben ik ook zo blij dat ik op mijn eigen manier mijn steentje bij kan dragen aan het Pilot radio schrikkelweekend.

 

Om 10 uur is het tijd voor een heel bijzonder programma. Bob van der Houven, wiens stem je misschien wel kent als voiceover van het tv-programma “Rail away” neemt je een uur mee naar zijn muziekwereld. De bekende zanger, radiomaker en stemacteur heeft speciaal voor Pilot Radio een prachtig programma samengesteld. Eerder maakte hij een programma op de zondagochtend op Radio 2, ook presenteerde hij jarenlang voor Radio 4.

 

Melodymemory

 

Vanaf 11 uur is het tijd voor een dubbele dosis “Melodymemory”. Deze keer schuiven eerst Morena Lam en daarna Judith van Rosendaal aan bij Sander. Welke tracks spelen in hun leven een belangrijke rol?

 

Om 14 uur heeft Jeroen Drogt een flink aantal nummers voor je klaar staan. Luister naar wat hij je allemaal te vertellen heeft en misschien ontdek je wel een mooi lied dat je nog nooit is opgevallen.

 

Om 15 uur kruipt Frans van der Meer achter de microfoon om een uurtje heerlijk door te draaien. Welke nummers brengt hij ten gehore? Je komt erachter als je blijft luisteren naar Pilot Radio.

 

Om 16 uur is Sander Smale live bij jou en laat hij jou weer horen wat je op andere plekken zelden tot nooit hoort. Welke parels zal hij je voorschotelen? In ieder geval is zijn playlist weer rijk gevuld met uniek materiaal. Ook is er aandacht voor unieke releases.

 

Aart Staartjes special

 

Daarna is het tijd voor een special. Om 18 uur zal Ismaël De Bruijn je alles vertellen over één van zijn helden: Aart Staartjes. Bijzondere kleinkunst zal tijdens dit uur natuurlijk niet ontbreken. Het is extra speciaal dat we van Pilot Radio op deze dag aandacht aan deze veel te vroeg overleden artiest besteden. Hij zou vandaag namelijk 82 jaar zijn geworden.

 

Om 19 uur zal Niels tijdens de Frietuurtjes je avond weer muzikaal verblijden. Wij vinden het erg leuk dat hij zijn muzikale kennis en liefde voor muziek met ons wil delen. Zo hoor je onder andere: “Het Rockminuutje” en “achter de hoes”.

 

Om 21 uur presenteert Jos Jenssen de meest vette tracks. Wij zijn benieuwd wat hij allemaal voor ons in petto heeft.

 

Jos Jenssen over zijn programma:

 

Ik ben Jos Jenssen. In de jaren ’80 verslaafd geraakt
aan de radio als dx station, destijds nog gevestigd in Eindhoven.
Later mezelf meer met muziek bezig gaan houden, maar eigenlijk nooit
de intentie gehad om een professionele radiocarrière te beginnen. Het is altijd
hobby geweest. Het gevoel van zonder draadje door de ether is voor mij altijd de
motivatie geweest om leuke dingen te verzinnen als radiodier. Gewoon gezellig
Luisteren naar fijne muziek is nu mijn motto. Onder de noemer ‘De Meest Vette Track’s
stel ik graag de betere oude, maar ook goeie nieuwe muziek aan jullie voor.
Veel plezier met mijn radioshow tijdens het Schrikkelweekend hier op Pilot !

 

Dan is het alweer bijna tijd voor het grote afscheid, maar dat niet voor we nog even plaats maken voor een heel bijzonder persoon.

Dave Donkervoort presenteert op Pilot Radio een speciale editie van zijn programma “HadieDave”. We garanderen: dit wil je niet missen. Ongetwijfeld zal zijn studio gevuld zijn met heel wat sidekicks die hun woordje zeker klaar zullen hebben.

 

En dan slaat de klok alweer elf uur en is het helaas tijd voor de afscheidsshow. Sander en Tatjana sluiten live vanuit Grave het Schrikkelweekend af.

We hopen dat je ook deze zondag weer geniet van onze prachtige programmering.

 

Mocht je iets gemist hebben? Abonneer je dan op de Pilotcast. Zo blijf je tijdens en na het Schrikkelweekend op de hoogte van alles wat er gebeurd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Na het aanmelden ontvang je een e-mail om je inschrijving te bevestigen.

Meer lezen

Extra afleveringen Pilotcast

Je kunt er niet om heen. De wereld is in de ban van het Coronavirus.   Natuurlijk houdt het Sander en tatjana van Pilot Radio ook bezig. Er zijn zoveel vragen die (nog) niet beantwoord kunnen worden. Er zijn zoveel angsten die je bekruipen.   Daarom hoor je...

Dit is de Pilot Radio zaterdag!

Zaterdag 29 februari. Een dag die zelden voorkomt. Schrikkeldag. Daarom wilden wij van Pilot Radio iets bijzonders doen. Eerst wilden we een dag vol bijzondere radio maken, maar dit groeide al snel uit tot een weekend. Sander en Tatjana hebben je gisteren al vermaakt...

Dit is de Pilot Radio vrijdag!

Eindelijk! Het is vrijdag 28 februari! Dat betekent dat het Schrikkelweekend vanavond los kan barsten! Na maanden lang hard gewerkt te hebben zijn we blij dat we nu eindelijk mogen starten en alles aan jullie kunnen laten horen. Wat zijn we trots! Trots op onze...